Alles voor je keuken, dat vind je bij Lecot

Ontdek al onze keukenoplossingen 

Genereer volledig gepersonaliseerde lades op maat met onze gebruiksvriendelijke online configurator. Alle formaten zijn mogelijk en je ontvangt ze binnen de 5 werkdagen.

Scharnieren van Hettich bieden de hoogste kwaliteit en geraffineerde montage- en afstelmogelijkheden. Daar bovenop hebben ze een soft-close mechanisme.

Werk je lades en kasten af met een beslag dat de stijl die jij wil uitstraalt. Van modern zwart-wit tot rustiek brons of messing. Vanuit HDD bieden we een uitgebreide collectie kasttrekkers

Ook voor je keukentoestellen kan je bij Lecot terecht. We bieden een uitgebreid gamma aan koelkasten, wasmachines vaatwassers,..

Creëer de gewenste sfeer met ledverlichting. Het is energiezuinig, gaat lang mee en is in elke vorm en kleur beschikbaar.

Het Hawa Concepta beslagsysteem bestaat uit draai- en vouw-inschuifdeuren om meubelfronten volledig te laten verdwijnen en verschijnen.


Werk je keuken af met de gepaste kamerovergang

Glaswanden

Met divina van Arlu deel je ruimtes op zonder verlies aan licht of openheid. De glazen wanden kan je volledig personaliseren op maat en zo een minimalistisch en industrieel design creëren. 

Binnendeuren

Kies een binnendeur die bij je keukenstijl past. Ontdek verschillende schuifdeuren op maat zoals de loft met de typerende industriële rails of de latent pocket die volledig in de muur verdwijnt. Of ga voor een minimalistische oplossing zoals onze invisidoor.


© Lecot 2024