HAWA CONCEPTA 

 

Draai-inschuifdeuren en vouw-inschuifdeuren van Hawa Concepta

 

 

Transformeer ruimtes in een handomdraai

Het Hawa Concepta beslagsysteem maakt gebruik van draai-inschuifdeuren en vouw-inschuifdeuren in houten meubels. Zo kunnen volledige meubelfronten in een handomdraai verdwijnen en weer verschijnen. Dit betekent dat ruimtes op elk moment kunnen aangepast worden naar het gebruik ervan. Zo kan je een keuken na het koken volledig omtoveren in een esthetisch front om een gevoel van openheid te creëren.

 NIEUW 

 

Ontdek de Hawa Concepta III

 

De draai-inschuifbeslagen van de Hawa Concepta zijn opnieuw ontworpen volgens het eenvoudsprincipe. Ze zijn gemakkelijker te installeren en af te stellen dan ooit tevoren.  

De producten zijn intuïtief te bedienen met ergonomische bewegingsondersteuning en bieden oplossingen voor deuren met en zonder handgrepen voor verschillende deurhoogten. Ze voldoen daarbij ook nog aan hoge ontwerpnormen.

 

Voor vragen of meer info, contacteer je vertegenwoordiger of bezoek je favoriete Lecot-vestiging.

 

Onbeperkte vrijheid in kastontwerp

Dit beslag biedt een onbeperkte vrijheid in kastontwerp en configuratie. Door de flexibele combinatiemogelijkheden van 2- en 4-deurs systemen, en zelfs 3-deurs systemen zonder tussenwand, kan je kasten aanpassen aan elke ruimte.

Heb je vragen? Wil je een bezoekje van één van onze interieurexperten? Contacteer ons vrijblijvend via interieur@lecot.be.

© Lecot 2024