BUREAU-INRICHTING 

Of ze nu van thuis uit werken of op kantoor, je klanten voorzien van een ergonomische, stijlvolle werkplek is wat de zelfstandige vakman onderscheidt. 

Biedt daarom je klant het verschil met de elektrisch verstelbare tafelonderstellen van BMB.

 Maak kennis met onze twee geavanceerde modellen, de E-MORE en de E-CORNER.

Onmisbaar voor home-office of kantoor

E-MORE

 

Het elektrisch in hoogte verstelbare tafelonderstel dat professioneel en gezond werken mogelijk maakt. 

Verbeter de concentratie en verhoog de productiviteit met dit model. Met een digitale display kunt u snel en intuïtief schakelen tussen drie verschillende werkhoogtes. De antibotsingsfunctie zorgt voor veiligheid door automatisch te stoppen als er iets in de weg staat. Smartphones of andere apparaten kunnen gemakkelijk worden opgeladen via de USB-A oplaadpoort. Het bijzonder grote hefbereik van 60 - 125 cm maakt een ergonomische werkplek voor iedereen mogelijk. De hoge stabiliteit en kwaliteit maken het tafelframe tot een langdurige metgezel in het thuiskantoor, op de normale werkplek of tijdens schooltijd. Het verstelbare tafelonderstel biedt ook een breed scala aan verschillende bladafmetingen. 

Creëer een kwaliteitsvolle, veilige en duurzaame werkplek, met de E-MORE van BMB.

Ideaal voor grote werkplekken

E-CORNER 90

 

Met drie motoren en 3-delige hefkolommen is de E-CORNER 90 een van de krachtigste tafelonderstellen. Ideaal voor grote of gedeelde werkplekken, biedt dit hoektafelonderstel een maximale afmeting van 100 x 180 cm aan de ene kant en 100 x 205 cm aan de andere kant, waardoor ruimte zelfs voor 2 personen meer dan voldoende is. Het heeft een display met 4 geheugenplaatsen voor programmeerbare gewenste hoogtes en een USB-A-aansluiting om mobiele apparaten op te laden. Met een mogelijke belasting tot 180 kg is hij ideaal voor gebruik in ruimtes met een hoge gewichtsbelasting, zoals werkplaatsen. De digitale display maakt snel en intuïtief schakelen tussen drie verschillende werkhoogtes mogelijk. En de antibotsingsfunctie zorgt voor veiligheid door automatisch te stoppen als er iets in de weg staat. Creëer vandaag nog een comfortabele en professionele werkomgeving voor jezelf en je klanten.

Ontdek het verschil en verbeter jouw productiviteit met de hoogwaardige bureauonderstellen van BMB!

Ontzorg je met onze besteltool

Met onze besteltool maak je het je klant gemakkelijk. Je kan vlot je gamma voor een stijlvol, ergonomisch bureau-inrichting tonen aan je klant via de sprekende afbeeldingen en duidelijke tabellen. De besteltool kan zeker een hulpmiddel zijn om je klant te overtuigen tot aankoop. Maak via de vermelde advies verkoopprijs (excl. BTW) eenvoudig een offerte op en wees zo de flexibele professional die je klant wil. Met de besteltool heb je altijd je aanbod bij de hand

Ontwerp lades op maat

Wat is een kantoor zonder kasten lades? Bij Lecot weten we dat lades een belangrijk deel van een bureau zijn. Daarom bieden we bij Lecot de professionele vakman een op maat gemaakte oplossing. In een unieke samenwerking met Hettich bieden wij lades op maat.

Snel besteld en sneller geleverd via onze persoonlijke configurator, waarmee je in enkele klikken je gewenste lade kan bestellen. Ontvang je lades binnen de 5 werkdagen!

Werk je kantoor af met glaswanden of schuifdeuren

Glaswanden

Met Divina van Arlu deel je ruimtes op zonder verlies aan licht of openheid. De glazen wanden kan je volledig personaliseren op maat en zo een minimalistisch en industrieel design creëren. 

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn niet alleen een trendy en stijlvol element in het interieur, maar ook een praktische oplossing om ruimte te besparen. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes waar gewone deuren anders in de weg zouden staan. Schuifdeuren zijn beschikbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor je de perfecte deur kan vinden voor jouw interieur.

Lecot staat voor je klaar met het gepaste advies bij het realiseren van jouw schuifdeurproject.

© Lecot 2024