GLASWAND ARLU DIVINA 

*enkel geldig op de profielen, niet op bijbesteld glas

Het opdelen van ruimtes is nog nooit zo eenvoudig geweest

Deel de ruimtes van je klant snel en eenvoudig op dankzij divina, het scheidingswandsysteem van Arlu. Met deze glazen scheidingswanden heb je geen enkel verlies aan licht of openheid en creëer je een minimalistisch en industrieel design. Zo bied je een meerwaarde in iedere ruimte, van privéwoningen tot hotels en restaurants.

Type wanden

VASTE WAND

DRAAIDEUR

VASTE WAND MET DRAAIDEUR

Minimalistische profielen

Divina is opgebouwd uit aluminium profielen van slechts 35 mm breed. Bovendien beschikt het systeem over geïntegreerde onzichtbare scharnieren en magneetdeursluiters in de draaideur. Divina is beschikbaar in een maximale hoogte van 2600 mm en breedte van 6000 mm.

Tussenregels kan je toevoegen waar je wil. Deze kunnen gemakkelijk gekleefd worden.

Tot slot is divina verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: wit, zwart of grijs. Je kan de draaideuren afwerken met een stijlvolle handgreep.

Eenvoudige montage

Divina is ideaal voor iedereen die zelf zijn scheidingswand wil installeren. Het unieke en intuïtieve kliksysteem zorgt voor een eenvoudige en snelle montage.

Bekijk de montagevideo en overtuig jezelf.

Configureer je divina op maat

Met Arlu Connect kan je eenvoudig en snel jouw divina profielen configureren. Koppel je bestaande of nieuwe account aan een Lecot verdeler naar keuze en voer je prijsaanvraag/bestelling zelf in.

Ontvang je bestelling binnen de 5 werkdagen!

Volledige ontzorging?

Wil je helemaal ontzorgd zijn, bestel dan je divina profielen op maat samen met het glas dat je verkiest.

Wij doen het nodige om jou een offerte op maat te bezorgen, waarin we ook de levertermijn van je configuratie doorgeven. Zodra het akkoord gegeven is, begeleiden wij het order van productie tot levering.

Heb je vragen? Of assistentie nodig bij een eerste configuratie? Wil je een bezoekje van één van onze interieurexperten die nog meer uitleg kunnen verschaffen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via divina@lecot.be of via jouw gekende Lecot medewerker!

Lecot verzorgt je bestelling van A tot Z, van bestelling tot productie, zodat jij zorgeloos naar de werf kan.

© Lecot 2024