Services en diensten

 

Lecot Fleet

Machines leasen in plaats van aankopen: zo werk je efficiënt en flexibel zonder grote investeringen. Voor een kleine maandelijkse bijdrage kan je al je zorgen over beheer, onderhoud en herstellingen uitbesteden.

 

Lecot Connect

Je werkmateriaal en machines efficiënt beheren? Bewaar het overzicht en bespaar tijd en geld met Lecot Connect. Zo houd je je voorraad makkelijk up-to-date, gebeurt het onderhoud op tijd en vind je altijd alles meteen terug.

 

Lecot Protecta

Een oplossing op maat voor de automatisatie en beveiliging van gebouwen? Lecot Protecta selecteert, integreert en installeert voor jou de meest geschikte systemen. Ook achteraf kan je rekenen op onze service en 24/7 onderhoud.


 

Optimont

Een optimale montage van ramen en deuren? We delen graag onze kennis en ervaring! Ontvang gratis je handboek met stappenplan en download de handige checklist. Zo verloopt elke installatie feilloos en zijn je klanten altijd 100% tevreden.

 

Cilinderdienst

Zoek je een specifieke cilinder, een mechanisch of elektronisch sluitplan of neutraal advies voor je projecten? Bij de Lecot Cilinderdienst ben je aan het juiste adres. We helpen je graag, van lastenboek en aanpak tot oplossing.

 

Projectafdeling

Je grote projecten verdienen alle aandacht en oplossingen op maat. Onze ervaren experts en gespecialiseerde vertegenwoordigers begeleiden je graag bij het uitwerken van een totaaloplossing. We hebben voor jou alles in huis!


 

PBM: bedrukte kleding, wasservice en oordoppen op maat

Veilig en comfortabel werken? We helpen je graag verder voor werkkledij met een bedrukt of geborduurd bedrijfslogo, een opmeting voor gehoordoppen op maat en vergeet zeker onze industriële wasservice niet!

 

Ventilatie & zonwering

Zonwering of ventilatie nodig? Lecot is verdeler van het Renson-assortiment en beschikt over een eigen productieafdeling. Daardoor kunnen we jou ook optimaal ondersteunen met advies, technische oplossingen en onderhoudscontracten.

 

EDI & Easy scanning

Met de EDI-oplossingen van Lecot optimaliseer en automatiseer je je voorraadbeheer en de opvolging van je bestellingen. Wil je heel snel en correct bestellingen doorgeven vanuit je magazijn? Dat kan met onze handscanners en de Easy Scanning service.


 

Brievenbusgehelen: van aanbesteding over grote projecten tot het kleinste brievenbusje

Op de meest veilige, efficiënte en dus zorgeloze manier post ontvangen en retourneren? Een brede module voor een appartementsgebouw of een mooie eyecatcher voor het gebouw van je bedrijf: Lecot heeft ruime ervaring met het uitwerken van verscheidene montagemogelijkheden.

 

Geniet het hele jaar door van comfort en privacy dankzij kwalitatieve rolluiken op maat via Lecot

Rolluiken zijn het hele jaar door nuttig omdat ze extra isolatie bieden in de winter en het huis koel houden in de zomer. Bovendien beschermen ze tegen schittering en verkleuring van meubels. Kies voor rolluiken voor meer veiligheid en privacy. Bescherm jezelf tegen de zonnestralen en nieuwsgierige blikken door nu rolluiken te installeren bij jou thuis.


© Lecot 2024