Cilinderdienst 


Cilinders en sluitplannen voor elk gebouw

Cilinders bestaan in heel veel soorten en maten. De Cilinderdienst helpt je graag met het selecteren van de beste oplossing en het opstellen van een sluitplan. Je krijgt bij ons neutraal advies en begeleiding bij elke stap, van lastenboek en aanpak tot oplossing en zelfs de installatie van de cilinders. Zo zijn we letterlijk de sterkste schakel voor je project!

Waarom een sluitplan

Een sluitplan is onmisbaar voor grote bedrijfsgebouwen en appartementen of organisaties zoals ziekenhuizen, banken en scholen. Je bepaalt in het sluitplan de toegangsrechten tot de verschillende ruimtes in een gebouw. Per persoon kan je sleutels toewijzen die op een of meerdere deuren passen. Vroeger kon dat alleen mechanisch, met sleutels die telkens een ander profiel hadden. Nu werken steeds meer organisaties met een elektronisch sluitplan, wat flexibeler te regelen is. Ook programmeerbare cilinders vereenvoudigen het instellen van elk beveiligingsniveau. Samen met het team van Lecot Protecta, dat gespecialiseerd is in automatisatie en beveiliging, hebben we bij Lecot alle expertise in huis om je toegangscontrole grondig aan te pakken.

Sluitplannen en cilinders bij Lecot

Lecot heeft ruim 50 jaar ervaring met het opstellen van sluitplannen voor allerlei sectoren, van de industrie tot de zorg. Die expertise zetten we graag in voor jouw project. We halen alles uit de kast voor elk sluitplan, of het nu gaat om een zeer klein of een heel groot en complex. Je krijgt van ons ondersteuning bij het opmaken van je sluitplan, in je kantoor of op de werf. 

Via de Cilinderdienst krijg je neutraal advies zodat je zelf kan kiezen tussen verschillende merken en veiligheidsniveaus. Bekijk het ruime aanbod cilinders bij Lecot: van standaardcilinders tot hoogbeveiligde cilinders, onder meer bestemd voor deurcilinders, kastcilinders, brievenbuscilinders en hangsloten.

Hoe pakt de cilinderdienst je sluitplan aan?

We ontleden het lastenboek en bezorgen je een gedetailleerde offerte, aangevuld met de nodige documentatie en technische fiches. Kleine tot middelgrote sluitplannen kunnen we maken in ons eigen montageatelier, waar we ISEO- en BKS-cilinders monteren.  Zo kan je rekenen op korte leveringstermijnen. Hulp nodig bij de plaatsing van de cilinders? Dat kan je ook aan ons uitbesteden. We werken hiervoor samen met onze collega’s van Lecot Protecta.

De voordelen van de Lecot Cilinderdienst

  • ruim 50 jaar ervaring met het opmaken van sluitplannen in allerlei sectoren
  • eigen montageafdeling voor optimale service en snelle levering
  • ruim aanbod cilinders en neutraal advies op maat van je project
  • zeer performante en nauwkeurige machines voor de productie van sleutels
  • ondersteuning en uitwerking van sluitplannen, van klein tot complex
  • combineren van mechanische en elektronische cilinders

Meer weten? Ja, ik wil advies van de Cilinderdienst! 

© Lecot 2024