Brievenbusgehelen 


Blijf niet bij de pakk(ett)en zitten!

Dagelijks worden honderdduizenden brieven en pakketjes naar onze voordeuren gebracht. Met de juiste brievenbus reken je op de meest veilige, efficiënte en dus zorgeloze manier van post ontvangen en retourneren.

Van enkelvoudige vrijstaande toepassingen voor particulieren of bedrijven, tot ensembles met brievenbussen en pakketbussen in de inkomhal van een appartementsgebouw. Inbouw of opbouw, plaatsing binnen en buiten: voor elke situatie kennen we bij Lecot een oplossing.

We ontwerpen op basis van de beschikbare ruimte of de gewenste stijl. Je krijgt bij ons neutraal advies en begeleiding bij elke stap. Van aanbesteding over grote projecten tot het kleinste brievenbusje: Lecot is letterlijk de sterkste schakel voor jouw project!

Voor al je projecten ... 

Wil je graag een extra woordje uitleg voor de aankoop van je nieuwe brievenbus? Doe je liever beroep op een vlekkeloze installatie? Zoek je hulp bij de analyse van het lastenboek bij aanbestedingen, of uitvoeringsgericht advies?

Dankzij de vakkundige kennis van Lecot geniet jij van de beste service.

Een brede module voor een appartementsgebouw of een mooie eyecatcher voor het gebouw van je bedrijf, Lecot heeft ruime ervaring met het uitwerken van verscheidene montagemogelijkheden.

Vrijstaande brievenbussen op de oprit, gemonteerd tegen de gevel of ingebouwd in een toegangspoort: alles is mogelijk.

... met een tijdloos design.

Kies voor een brievenbus met een moderne vormgeving: (pakket)brievenbussen bestaan in verschillende uitvoeringen. Zo zorg je voor topfunctionaliteit gecombineerd met een strakke look & feel.

De aluminium toepassingen van Albo en Esafe verzekeren je een duurzame afwerking, in diverse kleuren.

Met onderhoudsvriendelijk inox of gelakte staalplaat ben je gegarandeerd van degelijk materiaal met een lange levensduur. Of kies voor een budgetvriendelijke oplossing met verzinkt gelakte staalplaat. Onze leverancier Renz zorgt voor een eigentijds aanbod, dat wij aanpassen aan de noden van jouw project.

De voordelen van jouw brievenbus-project bij Lecot:

  • ondersteuning bij installatie;
  • ruim en budgetvriendelijk aanbod;
  • neutraal advies op maat van je project, inclusief bij aanbestedingen;
  • mogelijkheid tot combineren met extern sluitplan van de klant;
  • dienst na verkoop met wisselstukken of nieuwe sleutels bij verlies.

Meer weten? Ja, ik wil advies over brievenbusgehelen!

© Lecot 2024