Onzichtbare scharnieren


Om draaiende binnendeuren esthetisch en strak in lijn met de wand te kunnen inwerken zijn de scharnieren het liefst niet zichtbaar. Dankzij de gepatenteerde onzichtbare argenta scharnieren is dat perfect mogelijk. In gesloten stand is van de scharnieren niets te merken, terwijl die, wanneer zichtbaar op de kopse kant van het deurblad, toch steeds mooi ogen. De eenvoudige installatie en afregeling is een extra troef voor een vlotte montage.

Invisible Neo

Invisible Neo is hét onzichtbare design scharnier bij uitstek voor stijlvolle deuren. Zelfs met de draaiende binnendeur in open stand is geen enkele schroef te zien. De ideale scharnieren voor een stijlvol, minimalistisch interieur.

Invisible

Dé standaard onder de onzichtbare scharnieren en dus zowel bruikbaar voor links als voor rechts opendraaiende deuren waarbij in gesloten stand geen scharnier zichtbaar mag zijn. Gemakkelijk en stijlvol.

Invisible Pro XS-4

Voor professionele grootverbruikers is de PRO XS-4, met openingshoek van 180° en een beperkte inbouwdiepte van 23mm het ideale, onzichtbare scharnier aan de ideale prijs. Heel erg diep hoef je bij dit soort onzichtbare scharnieren dus niet te gaan.

Invisible Exo XC-10

De invisible exo XC-10 blinkt vooral uit in flexibiliteit want dankzij z'n variabele inbouwafstand (van 4 mm tot 10 mm) tot de voorkant van het deurblad, is die bruikbaar voor alle 'opbouw' deurkaders met deurlijsten tot 12 mm dik.

Invisible Tyo

Met de focus op een minimale inbouwdiepte van 21 mm in het deurkader, sluit de invisible tyo perfect aan in het rijtje van de onzichtbare scharnieren met unieke toepassingen. Met de Invisible Tyo kun je niet misgaan.


Kleed jezelf in stijl


Ontdek onze andere interieurthema's

© Lecot 2024