Gevelbekleding 

Verticale gevelbekleding voor binnen en buiten

 

De verticale Linarte-profielen zijn in de eerste plaats ontworpen om de gevel naar een hoger architecturaal niveau te tillen. Maar daar stopt het verhaal niet. Ook binnenmuren geef je met deze gevelbekleding een verrassende uitstraling. Door de profielen door te trekken, versterk je de connectie tussen binnen en buiten. Zo geniet je nog meer van je hele woonomgeving.

Duurzame en stijlvolle gevelbekleding

Zoals altijd bij Renson, gaan ook voor de Linartegevelbekleding design en functionaliteit hand in hand. De aluminium profielen zijn vederlicht en perfect bestand tegen weer en wind. Zo geniet je vele jaren van je tijdloze gevel. Nadien is het aluminium volledig recyclebaar. Dat is de Renson-definitie van duurzame kwaliteit.

 NIEUW 

 

Ontdek Linarte Cone, een kegelvormig gevelbekledingsprofiel

 

Met Linarte Cone heeft de verticale, aluminium gevelbekleding van Renson een nieuw profiel in het assortiment. Linarte Cone speelt in op de trend van aluminium ramen met de authentieke ‘steel look’ uitvoering van klassieke stalen ramen, wat zorgt voor meer creatieve mogelijkheden, ook in landelijke bouwstijl en renovaties.

 

Voor vragen of meer info, contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

Integreer ledverlichting en hout

Het maximale uit je verticale gevelbekleding halen? Dat doe je door ledverlichting te integreren. Onze leds zijn sfeervol en functioneel licht ineen. Of wat dacht je van houten invullingen? Over de volledige hoogte van je gevel, hier een daar een stuk of zelfs je huisnummer nauwkeurig verzaagd op maat: daar maak je gegarandeerd indruk mee.

Onze gevelbekledingservices

 

Lecot wil zijn zijn klanten ontzorgen en werd hierdoor bekroond met het Renson Service Partner Label. Als premium verdeler van Renson biedt Lecot verschillende gevelbekledingservices aan, zoals de installatie en het aanbieden van service parts. Ook kan je bij ons terecht voor advies door onze binnen- en buitendienstmedewerkers.

 

 Waarom kiezen voor Lecot als partner? 

        -  professionele installatie

        - aanbieden van service parts

        - advies van experts

 


Vragen over gevelbekleding? De experts bij Lecot staan voor je klaar.

© Lecot 2024