WD-40 Hero specialist WD-40 Hero specialist

WD-40 Specialist gamma


In de kijker - WD-40 Specialist Contactspray

WD-40 Specialist Contactspray is een niet-geleidende spray die geschikt is voor gebruik op gevoelige elektrische onderdelen. Het zorgt voor een uitstekende reiniging en verwijdert moeiteloos vuil, stof, condensatie en fluxresten.

Het dringt snel door in moeilijk bereikbare plaatsen en droogt snel zonder residu achter te laten. Simpelweg spuiten en het product vervolgens laten drogen voordat je het stroom weer aanzet.

De Contactspray is ideaal voor gebruik op bijvoorbeeld, printplaten, schakelaars, en bougies. Het verwijdert namelijk alle aanwezige vuildeeltjes die eventueel lekstroom kunnen veroorzaken.

Gespecialiseerde producten nodig? Gebruik WD40 Specialist

Het Specialist-gamma van WD-40 is ontwikkeld zodat professionals, vaklui en ervaren doe-het-zelvers kunnen vertrouwen op de prestaties die ze nodig hebben om hun job goed te klaren. Het productassortiment bestaat onder meer uit hoogwaardige smeermiddelen, vetten en reinigingsmiddelen.

Kwaliteit en prestatie

Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar staat het merk WD-40 garant voor. Elke professional zal je vertellen dat gespecialiseerde producten een noodzaak zijn om jouw job tot een goed einde te brengen. Het Specialist-gamma geeft jou een oplossing voor specifieke jobs, gericht op jouw vakgebied.

Alle Specialist producten zijn voorzien met een Smart Straw rietje, wat de ultieme flexibiliteit biedt en er voor zorgt dat je die moeilijk te bereiken plaatsen op een eenvoudige manier kan behandelen. 


Vergelijkbare producten

WD-40 Specialist
Siliconenspray

WD-40 Specialist Siliconenspray is een hoogwaardig smeermiddel dat zeer geschikt is voor gebruik op hogedruk apparatuur. Het verdringt vocht en zorgt voor een uitstekende smering, bescherming en verlenging van de levensduur van jouw gereedschap en apparatuur.

WD-40 Specialist
Super Kruipolie

WD-40 Specialist Super Kruipolie richt zich specifiek op gecorrodeerde of verroeste onderdelen en mechanismen. De formule maakt vastzittende of vastgelopen onderdelen snel en gemakkelijk los. Het product is daarnaast waterbestendig en kan daarom ook preventief worden gebruikt om roestvorming en corrosie te voorkomen.

WD-40 Specialist
Wit lithium spuitvet

WD-40 Specialist Wit Lithium Spuitvet is uitstekend geschikt voor metaal-op-metaal en lastdragende toepassingen toepassingen die langwerkende en intensieve smering en bescherming vereisen. Het kan buiten worden gebruikt, ongeacht het weer en de temperatuur.

WD-40 Specialist
Droogsmeerspray

WD-40 Specialist Droogsmeerspray met PTFE bevat PTFE wat voor een betere smering zorgt en een droge laag achterlaat die geen vuil, stof of olie aantrekt. De wrijvingsverminderende formule maakt het perfect voor gebruik op mechanismen die intensief worden gebruikt.

© Lecot 2024