Projectafdeling 


Onze projectafdelingen zijn er voor jou

Bij Lecot willen we voor jou veel meer zijn dan een productleverancier; we zijn graag de sterke schakel in je project. Onze projectafdelingen staan dan ook altijd voor je klaar. Ze werken bovendien ook onderling nauw samen zodat je hele traject gesmeerd verloopt. Opvolging van a tot z? Check!

Begeleiding bij bouwprojecten

Advies, maatwerk en begeleiding nodig voor projecten met algemeen bouwbeslag, elektronisch bouwbeslag of voor nieuwbouwprojecten? Daarvoor kan je rekenen op onze projectafdelingen. Ze hebben elk hun specialisatie en een schat aan expertise. Als je dat wil, komen we ook bij je langs op de werf. Zo tillen we je project samen naar het hoogste niveau. Met de glimlach, bovendien!

Algemeen bouwbeslag

Bij de projectafdeling Algemeen Bouwbeslag vind je een gigantisch aanbod bouwbeslag. Dat gaat heel breed, van meubel- en deurbeslag van alle belangrijke merken tot brievenbussen en ventilatieroosters. We helpen je het materiaal te kiezen dat geknipt is voor jouw project.

Ook voor sluitplannen en voor de levering, plaatsing, indienststelling en het onderhoud van toegangscontrolesystemen ben je hier aan het juiste adres. De mensen van de projectafdeling helpen je bij het ontleden van lastenboeken en het uitwerken van complete oplossingen. Je project krijgt van hen een heel nauwe opvolging, tot op de werf.

 


Bouw en industrie

Bij commerciële of industriële nieuwbouw vallen er heel wat knopen door te hakken, nog voor er een eerste schop in de grond is gegaan. De experts van de projectafdeling Bouw en Industrie beantwoorden graag alle vragen rond de beste productkeuzes en technische opties. Daarvoor komen ze ook tot op je werf.

Voor elk nieuwbouwproject hebben we een adviseur in huis met gespecialiseerde expertise per sector of soort project. Zo is er begeleiding op maat voor bouwbedrijven, installatiebedrijven, de industrie en grote bouwprojecten. Je projectbegeleider werkt samen met de Lecot-winkel uit je regio en met een team van productspecialisten. We laten niets aan het toeval over!

 


Elektronisch bouwbeslag: Protecta

Elektronisch bouwbeslag is vaak de beste optie voor gebouwen waar de beveiliging en toegangscontrole cruciaal zijn. Denk maar aan ziekenhuizen, penitentiaire instellingen, banken en universiteiten, bijvoorbeeld. Onze projectafdeling Elektronisch Bouwbeslag - ‘Protecta’ - begeleidt je bij alle projecten die te maken hebben met elektrische sloten, vluchtwegtechniek, de automatisatie van ramen en deuren en toegangscontrole met badges, codes en smartphones. 

Je vindt bij ons alle grote productmerken en 20 technici die zorgen voor een perfecte installatie. Daarbij stopt het niet, want we ondersteunen je ook achteraf via de service na verkoop, onderhoudscontracten en telefonisch advies.


Meer weten? Ja, ik wil advies van de Projectafdeling van Lecot!

© Lecot 2024