Nieuw in ons assortiment - CombiColor

De moderne vakman heeft geen tijd te verliezen. Snel en kwalitatief kunnen werken zorgt dan ook voor meer tevreden klanten. Daarom kun je rekenen op Rust-Oleum. Hun producten helpen je tijd, geld en zorgen te besparen.

Duurzaamheid en innovatie

Rust-Oleum is een internationale topspeler in  innovatieve verven en coatings voor de vakman, de grootste producent van ter wereld om precies te zijn en produceert volgens de hoogste professionele normen. Ze zijn zich zeer bewust van het belang van de omgeving en het milieu met respect te behandelen. Ze spelen in op de behoeftes van de vakman  en doen dat op de meest milieubewuste en innoverende manier.


CombiColor

Primer en deklaag in één, direct op roest en blank metaal

  • Biedt een superieure metaalbescherming dankzij CombiColor. Je hebt geen aparte primer nodig, CombiColor kan zelfs direct op roest aangebracht worden. 

Ultieme dekkracht

  • CombiColor dekt in één laag dankzij de uitzonderlijk betere dekkracht in vergelijking met andere merken. Daarnaast heeft uitstekende vloei-eigenschappen voor een streepvrij resultaat, keer op keer en biedt een uitzonderlijk groot rendement van 10,5 m²/liter

Jarenlange flexibiliteit

  • CombiColor blijft flexibel, waardoor krimpen en uitzetten van metaal opgevangen wordt en er geen scheuren ontstaan. Dit zorgt voor jarenlange mooie resultaten en een duurzame bescherming van het metaal

Verkrijgbaar in elke kleur

  • CombiColor is te verkrijgen in elke gewenste kleur in hoogglans en zijdeglans.

© Lecot 2024