Elektronische toegangscontrole 

Eenvoudige oplossingen voor toegangsbeheer

Met een scherp oog voor gebruiksgemak en innovatie heeft Lecot een reeks oplossingen samengesteld die de toegangscontrole tot een moeiteloze ervaring maken. Of je nu de toegang wilt beheren in een woonomgeving of op kantoor, Lecot biedt doordachte oplossingen die voldoen aan de hedendaagse eisen voor soepel en efficiënt elektronisch toegangsbeheer.

Wat is toegangscontrole?

Toegangscontrole betekent letterlijk het controleren en beheren van de toegang tot een gebouw of een deel van een gebouw. In plaats van te werken met sloten, cilinders en sleutels wordt het gebouw elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem. Gewone sloten worden vervangen door elektronische sloten in combinatie met een wandlezer of toetsenbord, mechanische cilinders door elektronische cilinders en mechanische beslagen door elektronische beslagen. Een veilig en betrouwbaar toegangscontrolesysteem is een combinatie van een mechanisch/elektrische meerpuntslot en een toegangscontrolesysteem.

Toepassingen

Voor zowel kantoren, bedrijfsgebouwen als appartementen en logies kan elektronische toegangscontrole een oplossing bieden. Werkgevers of eigenaars hebben de mogelijkheid om individuele toegangsrechten aan te passen en kunnen nauwkeurig controleren wie, waar en wanneer het gebouw betreedt. Dit resulteert in verbeterde beveiliging, operationele efficiëntie en volledige controle voor de werkgever of eigenaar.

 

OP ZOEK NAAR EEN OPLOSSING OP MAAT?

CONTACTEER PROTECTA VIA ACCESS@LECOT.BE

© Lecot 2024