Wipaco 

Ontdek onze deur- en gevelpaneeloplossingen

Lecot slaat te handen in elkaar met Wipaco, leverancier van deur- en gevelpaneeloplossingen in aluminium, glas, staal en kunststof met meer dan 25 jaar ervaring. Om de klant compleet te ontzorgen, zetten we niet alleen onze kennis en ervaring in, maar bieden we ook de mogelijkheid om specifieke wensen bij ons neer te leggen.

 

Kiezen voor Lecot en Wipaco, dat is...
 

 ✔ Maatwerk naar jouw wensen

 ✔ Innovatie en transparantie

 ✔ Ontzorging van aanvraag tot levering

 

Voor vragen of extra informatie in verband met deur- en gevelpaneeloplossingen,
contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

Easy Panel Fix System

 

Het Easy Panel Fix System is een professioneel, efficiënt en eenvoudig montage-opdeksysteem voor constructies in PVC/ALU deuren en ramen die zowel toepasbaar is in nieuwbouw als in renovatie en een alternatief op verlijming biedt.

     Voordelen 
 

        ✔ Minder belasting op raam en deur dan een klassieke verlijming

        ✔ Zo goed als volledige neutralisatie van buig- en uitzettingskracht

        ✔ Universeel systeem voor PVC- en ALU-profielsystemen

        ✔ Uitwisselbaar en vervangbaar (S.A.V.)

        ✔ Professioneel en duurzaam

        ✔ Monteerbaar in productie of op de werf

        ✔ Mechanisch vastgeschroefd met borging

        ✔ Inclusief integratie van fijn regelbaar kalleer-/positioneersysteem

        ✔ Vermijdt het kromtrekken van het paneel en helpt het bewegen in de vleugel

EASY PANEL FIX SYSTEM

EASY PANEL FIX SYSTEM MET PANEEL

Veiligheid staat centraal

 

Wij bieden de mogelijkheid om deurpanelen brandwerend uit te voeren. Hierbij moet rekening gehouden worden met het type profiel dat verwerkt wordt in de deurconstructie. Deze dient getest te zijn om te spreken van een brandwerend paneel. Het deurpaneel kan bijvoorbeeld worden voorzien van onbrandbaar isolatiemateriaal. Dit is een onbrandbare vezelversterkte calciumsilicaatplaat. Dit type isolatie is zeer geschikt voor brandwerendheid met betrekking tot de scheidende functie. Deze deurpanelen kunnen brandwerend uitgevoerd worden tot 30/45/60 minuten (EI30/ EI45/EI60). Sinds dit jaar is een nieuwe normering voor hoogbouw van +13 meter van kracht, die verplicht om minimum een Europese brandklasse A2 certificaat conform EN 13501-1 te hebben. Wipaco is momenteel een van de weinige producenten die dit kan aanbieden.

Ook hebben wij onze deurpanelen laten testen op inbraakwerendheid bij de Stichting Kwaliteit en Gevelbouw. Het resultaat is een SKG** en SKG*** certificaat voor onze deurpanelen. Een vleugeloverdekkend paneel zonder uitsparing kan je laten uitvoeren in SKG***. Deurpanelen met een uitsparing, bijvoorbeeld uitneembare beglazing of een brievenbus, kunnen uitgevoerd worden volgens SKG**.

 

Gevelpaneeloplossingen 

 

Een gevel bekleden met gevelpanelen wordt steeds populairder. Er is dan ook een ruim aanbod aan materialen en uitvoeringen waardoor je steeds zeker bent van een uniek en stijlvol resultaat. 

 

Shadowbox
 

Geëmailleerd glas is ideaal als u uw pand een chique uitstraling wilt geven. Wij kunnen deze vlakke of cassette-sandwichpanelen in nagenoeg alle RAL-kleuren leveren. We werken hiervoor samen met de beste producenten. Geëmailleerd hardglas kan in ieder project toegepast worden, of het nu gaat om renovatie, verbouw of nieuwbouw.

 

        ✔ Kras- en vlekvast

        ✔ Onbrandbaar

        ✔ Bestand tegen extreme temperatuurverschillen en UV-stralen

© Lecot 2024