NATUURLIJKE VENTILATIE 

ZELFREGELEND VENTILEREN

Natuurlijke ventilatie als enige garantie voor verse lucht.

✔ Energiezuinig ventileren met natuurlijke ventilatie

✔ Zelfregelende klep

✔ Toepassing in Duco’s natuurlijke ventilatiesystemen

✔ Eenvoudige installatie

RAAMVENTILATIE

Bij toepassing van Duco’s zelfregelende ventilatieroosters wordt de luchtstroom op een natuurlijke manier toegevoerd d.m.v. een regelbare klep enerzijds en een zelfregelende klep anderzijds. De zelfregelende klep werkt mechanisch en zorgt ervoor dat het ventilatievolume gelijk blijft bij toenemende wind, m.a.w. de toenemende wind wordt uitgevlakt. Dit creëert een aangenaam comfort en vermijdt hinderlijke tocht voor de bewoner.


De zelfregelende roosters realiseren een betere energiehuishouding in gebouwen en bieden een belangrijke bijdrage tot een gezond binnenklimaat. Elk zelfregelend rooster kan toegepast worden binnen Duco’s natuurlijke ventilatiesystemen.

GELUIDDEMPENDE VENTILATIE

Duco’s ventilatiesystemen scoren hoog in luchttechniek en vormgeving, maar ook op het gebied van akoestiek heeft Duco een solide reputatie.

De vele gevarieerde akoestische producten met duurzaam dempingmateriaal, die klachten als gevolg van allergieën helpen te voorkomen, bieden voor elke vorm van geluidsoverlast een oplossing, mét behoud van een aanzienlijk ventilatiedebiet!

Alle zelfregelende roosters van Duco voldoen aan de geldende eisen binnen de regelgeving.

© Lecot 2024