MEERPUNTSSLUITSYSTEMEN 

VOOR IEDERE DEUR EEN VEILIGE OPLOSSING

Fuhr en Lecot werken van vraag tot en met de dienst na verkoop nauw samen zodat je zeker kan zijn van een efficiënte installatie waarbij alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd en jij de oplossing op maat vindt voor jouw project.Lecot zorgt voor het advies, de producten, de software en de dienst na verkoop zodat je zonder zorgen je project kan realiseren.

SERIE 835

Het automatisch sluitsysteem van de volgende generatie


De nieuwe serie meerpuntssluitingen, Fuhr Autosafe 835, is een zelfvergrendelend slot waarbij bij het sluiten van de deur de pen en de haak eruit komen waardoor de deur altijd op 3 punten gesloten is. En dit zonder gebruik te maken van een sleutel, of zonder enige vorm van elektronica. Het is een mechanisch, zelfvergrendelend slot. Dat biedt een extra stukje veiligheid, het voorkomt ook vervorming van de deur. De productie van deze 835 reeks gebeurt ook in Heiligenhaus, Duitsland.

Daarnaast heeft de 835 uitbreidingsmogelijkheden: door toevoeging van een motor wordt het een gemotoriseerd slot waarmee je de deur op afstand kan gaan openen door ieder willekeurig toegangcotrolesysteem: met afstandsbediening, met een app, ... Er zijn heel veel mogelijkheden om uit te breiden.


De krukgestuurde 837 sloten zijn hierop een hele mooie aanvulling. Met deze serie kan je tweezijdig gecontroleerd vluchten creeëren. Concreet betekent dit dat het slot kan werken op ruststroom en arbeiddsstroom, zowel op 12V als op 24V, en alles is instelbaar aan het slot mits een extra besturing toegepast wordt. Deze toepassingen vind je bijvoorbeeld terug in zorginstellingen, waar mensen niet zomaar in-en uit mogen lopen, maar wel gestuurd indien er een panieksituatie is. Op dat moment werkt de stroom op arbeidsstroom en wordt de kruk actief op het moment dat de stroom wegvalt.

© Lecot 2024