TEC7

Tec7 maakt jouw werk gemakkelijker en biedt professionele ondersteuning aan elke bouwkundige. Daarom legt Tec7 de lat hoog, niet alleen op het gebied van service, maar ook op het gebied van producten. Hun constante innovatie, een luisterend oor voor de eisen van de markt en de feedback van de gebruikers hebben geresulteerd in een unieke reeks producten met de volgende kenmerken:

1. Veelzijdig: Kan op elk materiaal worden gebruikt

2. Doeltreffend: Voldoet altijd aan de verwachtingen

3. Premium kwaliteit: Gemaakt en getest door professionals

4. Gebruikersvriendelijk: Alleen oplossingen, geen verrassingen

En wanneer ze zeggen dat ze je uitrusten met alle producten die je nodig hebt, zijn ze terdege bewust van de verscheidenheid van jouw taken. Of het nu gaat om ontvetten, afdichten, verzegelen of repareren, Tec7 staat voor jou klaar. Hun producten zijn allrounders, net als jij.

Montage & afdichting

Niemand heeft een boodschap aan duizenden producten om optimaal rendement te bekomen. Daarom bieden wij u een maximaal aantal oplossingen aan met een minimum aantal producten. Te beginnen bij onze montage en afdichtingsproducten. Geen verrassingen, geen gedoe, enkel eenvoud en efficiëntie.

Reinigen & ontvetten

Zonder de juiste voorbereiding van de ondergrond verliest zelfs de meest kwalitatieve lijm of afdichtingskit zijn hechtende eigenschappen. Daarnaast zorgen de meeste werken ook voor heel wat vuil. Voor elk type ondergrond en elk type vervuiling biedt Tec7 een krachtige, universele reiniger en ontvetter.

Waterdichting

In welke vorm dan ook, vocht moet snel en doeltreffend aangepakt worden om verdere schade aan een gebouw of belangrijker, de gezondheid, te vermijden. Met ons WP7-assortiment biedt u uw klant gebruiksvriendelijke producten met een snelle en langdurige werking, zonder compromissen.

 NIEUW 

 

TEC7 lanceert revolutionaire lijmtechnologie voor volvlaksverlijming

 

Na jaren van uitgebreid onderzoek en testen is Tec7 erin geslaagd om de allereerste spuitbare MS Hybride polymeerlijm te ontwikkelen, de SprayTec. Deze gloednieuwe spuitlijm, op basis van de laatste generatie laagvisceuze MS Hybride polymeren, vertegenwoordigt een belangrijke sprong voorwaarts in lijmtechnologie. De formulering van SprayTec, waarvoor een patent is aangevraagd, combineert kracht en efficiëntie met veiligere en gezondere werkomstandigheden.

© Lecot 2024