Stihl

Wie Stihl zegt, zegt kwalitatieve (tuin)machines. Dat je die twee zo dicht aan elkaar kan verbinden, komt door een jarenlang proces van innovatie, van op zoek te gaan naar het beste voor de professionele vakman. Als één van de pioniers van kettingzagen en een wereldspeler in machines weten ze wat het is om te innoveren. Stihl produceert een heel breed gamma producten, voornamelijk top tuin-producten. Ontdek het grote aanbod Stihl-producten en werk in sti(j)l.

Stihl doorslijpers

Ze zijn misschien niet de grootste, maar een doorslijper, ook gekend als motordoorslijpmachine, bandenslijpers of bandenzaag, kan behoorlijk wat kracht leveren. Motordoorslijpers zijn de machines voor zware werkzaamheden in harde materialen. Zoals het zagen in asfalt, steen of beton. Ze zijn de ideale machine om grof slijpwerk te leveren. Met de doorslijpers van Stihl is dat gemakkelijk en comfortabel werken. Daarnaast gaan ze lang mee, zijn ze uiterst betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk. De doorslijpers van Stihl heb je in verschillende groottes en maten. Grotere machines voor het zwaardere werk, kleindere wanneer je lang wil werken. Wat je keuze ook is, filter gerust op de kenmerken die je doorslijper nodig heeft. Zo kies je de juiste machine voor je klus.


Stihl hogedrukreinigers

Niets leuker dan werken met een goede hogedrukreiniger. Wanneer je een betrouwbare hogedrukreiniger wil, laat je best niets aan het toeval over en kies je resoluut voor een Stihl hogedrukreiniger. Met hun hogedrukreinigers kun je lang en precies aan de slag. Wil je net je project een brede lading water geven? Geen probleem, dat kan een Stihl hogedrukreiniger ook. De hogedrukreinigers van Stihl zijn stevig, gaan lang mee en voorzien je van de kracht die je nodig hebt om de klus te klaren. Ook het waterverbruik van de hogedrukreinigers wordt bij Stihl tot een minimum beperkt. Zo kom je het milieu en je waterrekening ten goede. Daar verlies je dan wel geen kracht voor in de plaats. Het water wordt simpelweg efficiënter gebruikt. Kies je voor een Stihl hogedrukreiniger, dan kies je voor zekerheid. Dat staat als een paal boven water!


Stihl benzine kettingzagen

Wil je snel en effectief het bos terug door de bomen zien in je tuin? Bomen, dikke taken en heggen snoeien, doe je gemakkelijk met een Stihl kettingzaag op benzine. Met een Stihl kettingzaag breng je een echte powermachine in huis waar je op kan rekenen. Niet alleen de kracht zal je helpen korte metten maken met al je taken, je geniet ook nog eens van de vrijheid van een benzine tank op je machine. Geen afhankelijkheid van de lengte van een kabel of de duur van een batterij. Vul op tijd de tank bij om ongehinderd te kunnen verderwerken. Met Stihl kettingzagen op benzine krijg je een lichtgewicht, krachtige kettingzaag die makkelijk te hanteren is en uiterst precieze resultaten levert. Je hoeft niet te twijfelen. Als je toch zou twijfelen, gebruik dan onze handige filter om na te kijken welke kettingzaag iets voor jou is. Met Stihl krijg je gegarandeerd de juiste machine.


Ontdek de andere categorieën


Stihl Bestsellers

© Lecot 2024