Spit

Voor de vakman is een goede bevestiging goud waard. Zij moeten gemakkelijk te gebruiken, sterk en duurzaam zijn. Als professionele vakman kan je op Spit vertrouwen voor bevestigingen op beton, steen en staal. Spit is sinds 1951 specialist in bevestigingssystemen voor beton en staal.

Spit-oplossingen stellen jou in staat om met maximale efficiëntie en comfort te werken.

Neem een kijkje in ons ruime assortiment Spit-producten en vind de ideale oplossing voor jouw project!

Spit stripnagels met gaspatronen

Wat is er makkelijker dan één nagel met gaspatroon? Stripnagels met gaspatronen natuurlijk. Zo heb je een grote voorraad nagels met de nodige gaspatronen om zo met je nagelpistool te beginnen bevestigen. Gemakkelijk, veilig en betrouwbaar. Door de gaspatronen hang je ook niet vast aan een lange, zware buis zoals dat bij perslucht wel het geval is. De stripnagels met gaspatronen van Spit voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ontworpen voor en door de vakman. Zo kun jij met een gerust gevoel gaan beton en staal bevestigen. Kijk zeker na welke set stripnagels met gaspatronen je kan gebruiken voor jouw klus.


Spit kozijnpluggen

Met Spit kozijnpluggen wordt het monteren van massieve onderdelen van raam- en deurkozijnen makkelijk en snel. Bij Spit weten ze hoe je kozijnpluggen van goede kwaliteit maakt. Hun kozijnpluggen gaan uiterst lang mee en zijn duurzaam. Er bestaan veel verschillende soorten kozijnpluggen. Kijk dus zeker na welk type kozijnpluggen je nodig hebt. Je kan makkelijk filteren op type bit, boordiameter, boordiepte, klembereik, type kop, lengte, materiaal van de schroef en aantal per verpakking.


Spit diamantboormachines

Als specialist in bevestigingssystemen voor beton en staal voorziet Spit natuurlijk in kwalitatieve diamantboormachines voor de vakman. Met de Spit diamantboormachines kun je de meest veeleisende klussen gaan klaren zoals bijvoorbeeld boren in gewapend beton of metselwerk.  Hun diamantboormachines zijn ontworpen door en voor professionals en zijn daarom gebruiksvriendelijk, krachtig en makkelijk mee te nemen en op te bergen. De Spit diamantboormachines bestaan in verschillende formaten en dus ook met verschillende eigenschappen. Daarom kan je makkelijk filteren op de eigenschappen die je nodig hebt voor jouw klus. Zo kies je de juiste diamantboormachine.


Ontdek de andere categorieën


Spit Bestsellers

© Lecot 2024