Soudal

Ken je Europa’s grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuimen voor de vakman? Dat is het Belgisch familiebedrijf Soudal Group uit Turnhout. Opgericht in 1966 en ondertussen zijn ze uitgegroeid tot internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

De basis van hun succes kunnen ze bij Soudal leggen bij hun jarenlange visie op innovatie en flexibele aanpassingen aan de marktnoden. Niet alleen dat, maar ook hun klantgerichte producten en duurzame productieprocessen zorgen ervoor dat Soudal een welgeliefd topmerk is bij de professionele vakman.

Bekijk ons grote aanbod Soudal-producten en ontdek welk topproduct bij jouw klus past.

Soudal neutrale siliconen

Wanneer je flexibel wil materialen hechten op allerlei bouwondergronden of je wil constructie- en beglazingsvoegen voegen, dan kun je rekenen op neutrale siliconen. Producent bij uitstek is daarvoor Soudal. Dit Belgisch familiebedrijf is Europa's grootste onafhankelijk producent van mastieken, lijmen en PU schuimen. Zo zijn ze uitgegroeid tot expert in chemische bouwspecialiteiten en weten dus maar al te goed hoe je neutrale siliconen op maat van de vakman produceert. Gebruiksgemak, scherpe prijzen en innovatie staan centraal bij Soudal. Maar test vooral zelf uit hoe gemakkelijk het werken is met neutrale siliconen van Soudal. Filter gemakkelijk om de juiste siliconen te vinden voor jouw klus.


Soudal PU-schuimen

Met Soudal PU-schuimen kun je makkelijk isoleren en voegen. PU-schuimen staan bekend om zeer vullend te werken en daarboven nog eens isolerend te werken. De PU-schuimen van Soudal zijn er van de hoogste kwaliteit. Ze zijn makkelijk aan te brengen, kwalitatief door hun voortdurende innovatie en aangepast aan de vakman's noden. PU-schuimen van Soudal bestaan in verschillende formaten en met verschillende aantallen componenten. Afhankelijk van de klus bestaan er verschillende soorten bv. vulschuim, isolatieschuim en montageschuim. Of al deze in één. Je kan makkelijk filteren op de specificaties die jij nodig hebt.


Soudal lijmen

Lijmen heb je in heel wat verschillende soorten en maten. Houtlijmen, binnenlijmen, buitenlijmen, sneldrogende lijmen, in verschillende kleuren en nog veel meer. Al deze lijmen worden professioneel en met oog op de vakman geproduceerd door topproducent Soudal. Bij Soudal kun je ervan uit dat hun lijmen speciaal ontworpen zijn voor de vakman, van de hoogste kwaliteit zijn en betrouwbaar in alle omstandigheden. Hun jarenlange ervaring gecombineerd met hun Europese marktleiderschap zorgt ervoor dat ze blijven inzetten op innovatie, wat tot de meestklantvriendelijke en kwalitatieve lijmen leidt. Afhankelijk van de kleur, inhoud en toepassing kun je makkelijk filteren op Soudal lijmen. Zo kies je steeds de juiste Soudal lijm voor al je klussen.


Ontdek de andere categorieën


Soudal Bestsellers

© Lecot 2024