Rectavit

Zoals vakmensen weten, maken de details het verschil. Rectavit maakt van die details de kroon op je werk. Door de jaren heen heeft dit Belgische merk bewezen dat het veel meer is dan alleen een leverancier van industriële lijmproducten. Bij Rectavit zijn ze gedreven door de wens om te innoveren en te voldoen aan de eisen van vakmensen. Hiermee heeft Rectavit zichzelf op de kaart gezet als een betrouwbare partner in zowel kleine als grote projecten.

Hout & Interieur

Bouw & Renovatie

 

Houtlijmen

Spuitlijmen

Contactlijmen 

 

In een interieur hangt het één en ander vast, vaak via verschillende soorten lijmen. Denk maar aan houten balken in een interieur of  hoekverbindingen bij metalen ramen, deuren, gevels en serres. Lecot biedt een selectie van de beste spuitlijmen, PU-lijmen en houtlijmen van Rectavit
Deze Belgische topproducent is niet alleen in België, maar in gans Europa een gevestigde waarde. Rectavit is een toonaangevend product en is steeds mee met de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Kwaliteit, service en technologische vernieuwingen zijn het steevaste handelsmerk van Rectavit.

Ze bieden gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor snel en gemakkelijk lijmen in een interieur. Rectavit is dan ook dé referentie op vlak van interieurlijmen. Een voorbeeld van hun gebruiksvriendelijke totaaloplossingen zijn hun verspuitbare contactlijmen, die je gebruikt bij het opbouwen en afwerken van plaatmateriaal. Typisch aan contactlijm is de uiterst vlakke lijmlaag. Hierdoor kunnen verschillende materialen quasi onzichtbaar met elkaar verbonden worden. Dit houdt ook in dat de lijm geen vullend vermogen heeft en dus enkel plaatmateriaal op een perfect vlakke ondergrond kan verlijmen. Niets mag het contact tussen beide delen verhinderen.

Verschillende soorten lijmen hebben elk specifieke materialen en omstandigheden waar ze het best tot hun recht komen. Kijk dus zeker goed na met welke materialen je werkt om zo de beste keuze te maken.

 NIEUW 

 

Start to Spray Click & Fix

 

Ontdek onze revolutionaire verspuitbare contactlijmen, perfect voor het opbouwen en afwerken van plaatmateriaal. Met de snelheid van een 22,1 L cannister en de mobiliteit van een 500 ml aerosol, bereik je optimale efficiëntie. Spuit moeiteloos 1 m² lijm in slechts 15 seconden, dankzij de instelbare spuitbreedte van 3 cm tot 15 cm. Start en stop direct wanneer nodig. Beschikbaar in 4 varianten en inclusief de handige Spray Gun set voor nog meer precisie.

Ontdek Start to Spray Click & Fix  ⭢
© Lecot 2024