PGB

Het juiste antwoord bieden op verschillende marktvragen, een hoge productkwaliteit, een professionele aanpak en meer dan 50 jaar ervaring. Gooi die kwaliteiten bijéén en je krijgt een topbedrijf zoals PGB. Of PGB zelf natuurlijk. PGB is de producent bij uitstek voor al uw bevestigingsmaterialen en biedt ook oplossingen in handgereedschap en boren. Met hun breed en diep productassortiment biedt PGB een totaaloplossing voor elke vakman. Met hun vergaande geschiedenis hebben ze al veel knowhow opgebouwd die ze blijven gebruiken om aan de vakman de juiste oplossingen te bieden. Kijk zeker eens het grote aanbod PGB-producten na en kijk wat PGB kan doen voor jou!

PGB spaanderplaatschroeven

Wanneer je wil spaanderplaten bevestigen, is het een slimme zet om te kiezen voor spaanderplaatschroeven. Deze zijn speciaal ontworpen voor spaanderplaten. PGB biedt uitstekende spaanderplaatschroeven voor deze klus. Hun schroeven zijn optimaal gebouwd om zowel ervoor te zorgen dat de platen heel blijven en je minder energie verbruikt bij het indraaien. Zo kun je grote hoeveelheden platen gaan bevestigen, zonder dat het te lastig wordt. PGB biedt een breed gamma aan spaanderplaatschroeven, dus kun je zeker even filteren op welke je nodig hebt voor de klus. Zo kies je de juiste schroeven en kun je zonder zorgen gaan bevestigen met PGB.


PGB nagels en spijkers

Als vakman kan je bijna niet zonder nagels en spijkers. Wanneer je op zoek bent naar kwalitatieve spijkers en nagels, is PGB zeker een topproducent die het even waard is om te bekijken. Hun spijkers zijn makkelijk in gebruik, zijn makkelijk en handig verpakt en bestaan in alle soorten en maten die je maar kunt denken. Kijk dus zeker het aanbod PGB-spijkers en nagels na. Ze hebben zeker de nagels en spijkers die je nodig hebt. Een goeie tip: vul je nagels en spijkers tijdig aan. Zo zit je nooit zonder. Kies voor PGB nagels en spijkers en sla de nagel op de kop!


PGB zeskantbouten

Zes kanten aan de kop van een bout. Het is misschien simpel om te zeggen wat een zeskantbout is, maar kwalitatieve zeskantbouten ontwerpen en produceren, daar heb je een specialist voor nodig. Een specialist zoals PGB. Bij PGB weten ze hoe ze duurzame, stevige bouten moeten maken, verpakt in een handige verpakking. De zeskantbouten bij PGB zijn daarenboven licht en dus makkelijk om mee te werken. Let er wel op dat PGB heel wat verschillende soorten zeskantbouten in zijn assortiment heeft. Daarom kun je makkelijk filteren op welk type zeskantbouten je nodig hebt voor je bevestiging. Zo kies je steeds de juiste bout. Met een PGB bout zit je nooit fout!


Ontdek de andere categorieën


PGB Bestsellers

© Lecot 2024