Paslode

Eens uitvinder, altijd servicegericht producten ontwerpen voor de vakman. Zo ging het het Amerikaanse Paslode. Met het uitbrengen van de eerste pneumatische spijkermachine en de eerste gasspijkermachine voor houtbevestiging tonen ze bij Spit/Paslode al een zin naar innovatie en verbeterde productie.

De dag van vandaag zijn ze een referentie in draadloze nagelsystemen voor houtconstructies. Hun nagel- en nietapparatuur zijn van de hoogste kwaliteit voor kwalitatief timmer-, hout- en dakwerk.

Voor al je hout-op-hout bevestigingen kun je bij Lecot een groot aanbod Paslode-producten vinden. Ontdek jouw geschikte oplossing!

Paslode brads

Brads, ook wel koploze spijkers, verlorenkopnagels of pinnen genoemd, heb je nodig wanneer je bevestigingsmateriaal nauwelijk zichtbaar mag zijn. Voor kwalitatieve brads kun je bij Paslode terecht. Bij Paslode weten ze maar al te goed hoe je kwalitatieve brads maakt. Ze waren dan ook niet voor niets de eerste ooit met een pneumatische spijkermachine. Die zin voor innovatie hebben ze doorgetrokken en blijven toepassen op al hun producten. Brads van Paslode zijn van topkwaliteit en zijn uiterst makkelijk te gebruiken. Er zijn natuurlijk verschillen in brads onderling. Daarom kun je bij Lecot makkelijk filteren om zo de brads voor jouw klus te vinden. Kijk dus zeker de brads van Paslode na en vind jouw gerief.


Paslode accu nagelpistolen

Tack tack tack! Als je al eens een nagelpistool van Paslode hebt gebruikt, ken je dat hemelse geluid en weet je hoe makkelijk nagels schieten met een Paslode accu nagelpistool wel is. Paslode accu nagelpistolen zijn licht, ultra-snel om mee te werken en bieden de kracht die je nodig hebt om makkelijk nagels te schieten. Kwalitatief timmer-, hout- en dakwerk zijn met de Paslode accu nagelpistolen een makkelijk werkje, maar ook andere klussen zijn een gemak. Er bestaan verschillende soorten accu nagelpistolen van Paslode dus kijk zeker na welke je nodig hebt voor jouw klus. Je kan makkelijk filteren om zo de juiste keuze te maken.


Paslode accu pins- en bradpistolen

Wanneer je brads of pins wil schieten, kun je dat best met een afgestemd pistool daarvoor doen. Wanneer je met zo'n bradtoestel werkt, is werken op accu een groot gemak. Zo hang je niet af van een draad en kun je brads of pins schieten waar je maar wil. Met Paslode accu pins- en bradspistolen weet je dat je een kwalitatief pistool hebt. Hun bradspistolen zijn licht, hebben een stevige (slag)kracht en zijn makkelijk en snel bij te vullen. Ideaal dus voor de professionele vakman die vaak veel moet brads en pins schieten. Filter zeker op de eigenschappen dat jouw pin- en bradpistool nodig heeft. Zo kies je het juiste Paslode pins- en bradspistool voor je klus.


Ontdek de andere categorieën


Paslode Bestsellers

© Lecot 2024