Metabo

Dag in dag uit laten de Metabo producten hun prestatievermogen zien: bij professioneel gebruik en onder de moeilijkste omstandigheden. Daarom is "when it really counts" de kerngedachte van dit internationale merk. Met deze slogan willen ze het gebruik van hun machines op wereldwijde bouwplaatsen tonen.

Metabo onderscheidt zich van andere merken door continu in dialoog te gaan met professionals. Vanuit hun noden willen ze steeds oplossingen vinden. Bovendien zijn de Metabo producten maatschappelijk verantwoord. Bij Metabo houden ze de hoogste standaarden aan, zowel op productniveau als op maatschappelijke waarden.

Ontdek ons brede Metabo aanbod en ervaar de kracht van hun producten, when it really counts!

Doorslijpschijf MetaboDoorslijpschijf Metabo

Metabo doorslijpschijven

De naam dekt soms de lading. Met een doorslijpschijf kan je namelijk metaal of steen doorslijpen. De doorslijpschijven van Metabo zijn makkelijk te monteren op je machine, snijden extreem goed en gaan uiterst lang mee.

Let op: kijk altijd goed na welke doorslijpschijf van Metabo je nodig hebt. Het type hangt namelijk af van de afmetingen van je machine en van welke materialen je wil gaan doorslijpen. Filter makkelijk op je voorkeur en kies zo de juiste doorslijpschijven.

Metabo haakse slijpers

Wat zou de professionele vakman zijn zonder haakse slijpers? En wat zouden haakse slijpers zijn zonder Metabo? Deze haakse slijpers zijn van de hoogste kwaliteit. Licht, krachtig, duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Kies een elektrische haakse slijper en kies het nodige vermogen voor elke klus. Makkelijk slijpen doe je met Metabo.

Doorslijpschijf MetaboDoorslijpschijf Metabo
Doorslijpschijf MetaboDoorslijpschijf Metabo

Metabo dompelpompen

Soms slaat het noodlot toe en komt een kelder of andere ruimte onder water te staan. Met een Metabo dompelpomp Kan je makkelijk en snel het water wegpompen.

Kies de juiste pomp voor de klus. Niet elke dompelpomp kan even diep of elk soort water oppompen.


Ontdek de andere categorieën


Metabo bestsellers

© Lecot 2024