Mafell

Zoeken naar nieuwe uitgangspunten en ideeën, machines opdelen en op geheel nieuwe wijze terug samenvoegen, voortdurend hedendaagse en toekomstige eisen voor ogen houden.. Gooi dat bijéén en je krijgt MAFELL-Excellence. Door deze excellentie bij MAFELL hoef je niet meer na te denken over je machine. Dat doen ze bij MAFELL vooraf.

Wist je trouwens dat MAFELL de kettingfreesmachine uitgevonden heeft? Dit toont nogmaals hun zin voor innovatie en ondersteunen van de vakman. Geloof je ons niet? Geloof dan de vele certificaten in duurzaamheid en innovatie die MAFELL al over de jaren won!

Lecot biedt een breed aanbod MAFELL-producten aan voor de professionele vakman! Bekijk het nu!

Mafell accu cirkelzagen

Wanneer je snel wil nauwkeurige lijnen zagen, is een accu cirkelzaag misschien iets voor jou. Ook lange zaagsneden in dikke materialen kun je zeer gemakkelijk met een cirkelzaag doen. Voor een accu cirkelzaag van topkwaliteit is MAFELL jouw topproducent. Hun cirkelzagen op accu zijn uiterst licht, robuust en betrouwbaar. Dankzij de accu die uiterst makkelijk te vervangen is, hang je niet af van de lengte van de draad. En niets is zo gemakkelijk als kunnen zagen waar en wanneer je maar wilt. Wanneer je wil zeker zijn van rechte lijnen kun je altijd een geleiderail gebruiken. Kijk zeker na welke accu cirkelzaag bij jou en jouw klus past.


Mafell decoupeerzaagmachines

Van alle zagen is de decoupeerzaagmachine misschien wel de meest veelzijdige en zeker de beste om mee bochten te zagen. Met een MAFELL decoupeerzaagmachine maak je de juiste keuze om veelzijdig te zagen. Voor zowel aluminium, hout als staal kan je een MAFELL decoupeerzaagmachine gebruiken. Veelzijdigheid troef! Maar ook het lichte gewicht, het mogelijke precisiewerk en de kracht van een decoupeerzaagmachine zorgen ervoor dat MAFELL decoupeerzaagmachines de moeite zijn. Bekijk dus zeker ons aanbod MAFELL decoupeerzagen en filter gemakkelijk op jouw voorkeur. Zo ga je met je zaagwerk nooit uit de bocht!


Mafell toebehoren zaagmachines

Wanneer je wil zagen, moet je op veel dingen letten. Het juiste hout, de juiste zaag, hoe je veilig kunt zagen én... welke toebehoren je nodig hebt. Met MAFELL toebehoren vind je alles wat je nodig hebt en bovendien van de hoogste kwaliteit. Geleiderails, verbindingsstukken, eenhandklemmen, ... Alles wat je nodig hebt om veilig en snel te kunnen zagen, wordt voorzien door MAFELL. Alles is van de hoogste kwaliteit en is makkelijk om mee te werken.


Ontdek de andere categorieën


Mafell Bestsellers

© Lecot 2024