HiKOKI

HiKOKI Tools, misschien kende je ze wanneer ze nog Hitachi heetten, zijn dé power tools voor de professionele vakman. HiKOKI biedt professioneel gereedschap om de meest hoogstaande prestaties te leveren. Daarop kun je als vakman vertrouwen. Hun gereedschap voldoet dan ook aan de hoogste eisen op vlak van betrouwbaarheid, gebruikscomfort en duurzaamheid.

Daarnaast investeert HiKOKI ook constant in innoveren om zo nieuwe en betere oplossingen te kunnen voorzien voor de vakman. Als er al eens iets zou mislopen, kun je bij HiKOKI terecht voor een uitgebreide garantie en een uitstekende hersteldienst bij een breed netwerk van servicepunten.

Ontdek ons grote aanbod HiKOKI-producten nu, speciaal gekozen voor de vakman!

HiKOKI breekhamers

Voor het zwaarder geschut heb je de juiste tool nodig. Laat dat geweten zijn. Wanneer je wil gaan beitelen, kun je dus best met een stevige breekhamer voor de dag komen. Met een HiKOKI breekhamer kun je niet missen. Hun breekhamers zijn er voor het lichtere en zwaardere afbreekwerk en zijn volledig aangepast aan gebruik van de professional. Zo zijn ze krachtig, maar makkelijk te gebruiken en licht. Vaak zijn ze zo aangepast dat je er lang mee kan werken. Denk aan anti-vibratie, een handig handvat en een grote schakelaar. Maar ontdek vooral de HiKOKI breekhamers zelf! Je kan makkelijk filteren op gewicht, slagenergie en vermogen. Zo weet je direct goed waarmee je gaat beitelen.


HiKOKI Combi-hamers

Met een combi-hamer – de hint zit in de naam – vind je een combinatie van een boor- en breekhamer. Een combi-hamer is dus ideaal gereedschap om te boren in harde steensoorten en beton én om breekwerk te doen. Je kan dus makkelijk met één tool gaten boren en afbreken. Bij HiKOKI weten ze hoe je degelijke combi-hamers maakt. Vanuit hun jarenlange ervaring en continu innovatie biedt HiKOKI vakmangerichte combi-hamers aan, helemaal ontworpen naar jouw wens. Natuurlijk hangt de combi-hamer voor jou af van de klus, dus kun je gemakkelijk filteren om de juiste combi-hamer te vinden. Bij HiKOKI kies je voor kwaliteitsvolle combi-hamers.


HiKOKI haakse slijpers

Wat zou de professionele vakman zijn zonder haakse slijpers? En wat zouden haakse slijpers zijn zonder HiKOKI? De vakman zou minder kwalitatieve haakse slijpers kunnen gebruiken. Zo is dat. De haakse slijpers van HiKOKI zijn van de hoogste kwaliteit en zijn geheel ontworpen met de vakman voor ogen. Licht, krachtig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Je kunt het maar zo gemakkelijk hebben. Kies voor een elektrische haakse slijper en kies voor het nodige vermogen voor elke klus. Je kan makkelijk filteren op wat je nodig hebt voor jouw klus. Makkelijk slijpen doe je met HiKOKI.


Ontdek de andere categorieën


HiKOKI Bestsellers

© Lecot 2024