HDD, Highly Decorative Doorhandles

HDD biedt een uitgebreide collectie deurkrukken en meubelgrepen in verschillende stijlen, kleuren en materialen.

 NIEUWE KLEUR: MAT BRONS 

 

HDD lanceert een nieuwe en opvallende kleur in hun assortiment

 

Warme en rijke tinten zoals brons en koper winnen aan populariteit. HDD speelt in op deze trend en heeft hun assortiment uitgebreid met een nieuwe en opvallende kleur: mat brons. Dankzij een diepe, matte en warme afwerking passen deze deurkrukken en meubelgrepen perfect in warme en uitnodigende ruimtes.

Of je nu kiest voor de verfijning van een klassiek ontwerp of voor de toevoeging van een vleugje luxe aan een modern interieur, mat brons biedt veelzijdigheid en verfijning.

HDD meubelgrepen

De HDD meubelgrepen zijn meer dan alleen functionele handgrepen; ze zijn een statement van stijl en verfijning. Het assortiment is zowel esthetisch als duurzaam en voldoet aan de hoogste kwaliteit- en designnormen.

Of je nu op zoek bent naar minimalistische elegantie, industriële chic of klassieke allure, de uiteenlopende collectie biedt voor elk wat wils. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om naadloos aan te sluiten bij verschillende interieurstijlen die een blijvende indruk maken.

Geef jouw kasten de upgrade die ze verdienen dankzij de HDD meubelgrepen.

HDD deurkrukken

De keuze voor mooie deurkrukken is wel degelijk van belang. Deurkrukken bepalen namelijk de uitstraling van een deur en hebben een invloed op het interieur dat je kiest.

Je kan HDD deurkrukken kiezen in verschillende vormen, stijlen en afwerkingen. Zo kan je opteren voor een ronde of vierkante vorm en voor een strak of retro design. HDD biedt heel wat opties voor de afwerking van deurkrukken: van aluminium, carbon en nikkel tot titanium en roest. Als laatste biedt HDD een uitgebreid assortiment kleuren, met als laatste toevoeging mat brons.

Geef jouw deuren de upgrade die ze verdienen dankzij de HDD deurkrukken.

Bezoek onze interieurshowrooms

Wil je graag de HDD meubelgrepen en deurkrukken in het echt te bekijken en verschillende finishes vergelijken? In onze uitgebreide interieurshowrooms kan je terecht om kennis te maken met een ruim gamma.

© Lecot 2024