Facom

Facom en vooruitgang, die kun je gerust in één adem noemen. Al sinds 1918 – toen nog een eigen gereedschapsfabriekje van amper 10 man, uit de grond gestampt met de spaarcenten van de familie – zijn de producten van Facom geliefd bij vakmannen die het willen vooruit doen gaan. Toen startte Facom met het exclusief ontwerpen en vervaardigen van verstelbare moersleutels, vandaag bieden ze al meer dan 8000 producten in professioneel (hand)gereedschap en een divers aanbod hardware.

Hun producten zijn kwaliteitsvol en zijn een ware hulp voor elke vakman. Lecot biedt een uitgebreid aanbod van de beste Facom producten, speciaal uitgepikt voor de professionele vakman.

Neem een kijkje en ontdek de vooruitgang van Facom!

Facom sleutelsets

Of het nu inbus-, ringsteek-, steek- of een ander type sleutels zijn, met een sleutelset ben je ervan verzekerd dat je het juiste formaat hebt om alle mogelijke bouten en moeren vast te draaien. Kies voor een kwalitatieve sleutelset voor Facom. De sleutelsets van Facom staan garant voor kwaliteit, compact, gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. Bij Facom maken ze hun sleutelsets met de professionele vakman in gedachten: makkelijk te gebruiken en kwalitatief top. Bekijk ons grote aanbod Facom sleutelsets en kies de juiste set voor jouw klus. Facom, de sleutel tot jouw succes!


Facom ratel- en doppensets

Wanneer je als professionele vakman bouten en moeren wil vastzetten, kun je daarvoor werken met doppen en/of ratels. Hou je doppen en ratels gemakkelijk en overzichtelijk bijéén in een set. Met Facom kies je voor een praktisch optimale indeling waarmee je uiterst snel kan werken en even snel terug kan gaan opbergen. De ratels en doppen sets van Facom zijn uiterst stevig en handig om mee te nemen. Facom ratel en doppen sets heb je met verschillende aansluitingen. Je kan er gemakkelijk op filteren om zo de juiste keuze te maken. Laat het vastzetten beginnen met Facom!


Facom ratelringsleutels

Moeiteloos bouten en moeren vastdraaien, dat doe je met een Facom ratelringsleutel. Bij Facom weten ze hoe je een compacte, stevige ratelringsleutel ontwikkelt die zeer gebruiksvriendelijk werkt en de vakman ondersteunt. Denk aan een inkeping tegen het doordraaien op de vork en een klemring op het oog. Hun jarenlange ervaring – Facom startte oorspronkelijk als producent van alleen maar verstelbare moersleutels – merk je aan het compacte design, de functionaliteit en de sublieme afwerking. De ratelringsleutels van Facom zijn in verschillende lengtes, maten en sleutelwijdtes beschikbaar. Filter gemakkelijk op de afmetingen van jouw voorkeur en kies zo de juiste Facom ratelringsleutel voor de job.


Ontdek de andere categorieën


Facom Bestsellers

© Lecot 2024