Didheya

Bij Didheya hebben ze meer dan 30 jaar ervaring in ontwerp en productie van roestvrijstalen producten. Het meubel- en deurbeslag van Didheya wordt wereldwijd gebruikt in architecturale projecten, van residientiële woningen tot openbare gebouwen.

Pure Metallics, Colours & Neutrals

 

Didheya ontwerpt meubelbeslag speciaal voor vakmannen in de interieursector en biedt een meerwaarde voor jouw projecten dankzij een ongeëvenaarde veelzijdigheid en kwaliteit.

Met achttien verschillende kleuren en afwerkingen bieden de nieuwe coatings talloze opties voor het meubelbeslag uit het Didheya-assortiment. Het kleurenpalet bestaat uit twee soorten afwerkingen: de Pure Metallics laten de metallic-uitstraling van de meubelonderdelen zien. De Neutrals en Colours bedekken het meubelbeslag volledig in een smaakvolle kleur naar wens.

Wat deze coatings echt onderscheidt, is dat je ze kan aanpassen aan de voorkeuren van jouw klanten. Didheya biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit om elk onderdeel op maat en in de gewenste afwerking te maken. Dit betekent dat jij als vakman unieke, op maat gemaakte oplossingen kan bieden die perfect aansluiten bij de visie van
jouw klanten.

Dankzij Didheya meubelbeslag creëer je ruimtes die indruk maken. Maak een grote impact met de kleinste details.

© Lecot 2024