BASE Protection

De zelfstandige vakman beschermt zijn voeten, waar hij of zij dan ook aan de slag gaat. Dat behoort tot de basis van het vak. BASE biedt een stevig antwoord op die basisvraag. BASE maakt niet enkel beschermende schoenen voor de professional voor buiten én binnen, ze maken ook inlegzolen of accessoires als sokken.

BASE doet voortdurend aan onderzoek en werkt continu samen met ingenieurs, ontwerpers en creatievelingen. Door deze inspanningen bezit BASE Protection tal van patenten van baanbrekende technologieën. Gaande van comfort, anti-vermoeidheidseffect, schokabsorptie, verdeling van de energie tot stabiliteitscontrole dankzij I-daptive technologie, anti-reuk voering, uitstekende grip en nog meer. BASE Protection heeft ze allemaal en weet dus als de beste hoe je een duurzame, stevige werkschoen ontwerpt.

 Als dat nog niet zou volstaan, heeft BASE Protection nog eens stevige duurzame principes. 60% van het gewicht van hun eindproducten komt van natuurlijke, geregenereerde, recycleerbare of biologisch afbreekbare materialen. Ook hun leveranciers en verpakking worden zo geselecteerd om schadelijke emissies, water- en  energieverbruik,  lawaai, gevaarlijke stoffen en poeders te verminderen. Dat kan al tellen.

BASE Protection biedt dé beschermende werkschoen voor de professionele vakman.

BASE Protection veiligheidsschoenen, veiligheidssandalen & veiligheidslaarzen

Elke professionele vakman heeft zijn gerief.. en zijn veiligheidsschoenen. Die maken even integraal deel uit van zijn uitrusting. De zelfstandige professional wil natuurlijk dat dit kwaliteitsvol is. BASE Protection levert kwaliteitsvolle beschermingsschoenen, voor elke situatie en elke tijd. Niet alleen veiligheidsschoenen worden aan de hoogste kwaliteitseisen geleverd, BASE Protection voorziet ook veiligheidssandalen en veiligheidslaarzen. BASE Protection voorziet dus ook voor de professionele werkman voor de warme zomerdagen of voor de meer landelijke werf.

Al het BASE Protection-schoeisel is beschermend en zit bomvol van de nieuwste technologieën. Met hun ruime aanbod vindt de zelfstandige vakman zeker zijn smaak.

Base Protection accessoires

Een schoen zonder de nodige accessoires is ook maar een stuk stof. Voor de zelfstandige professional moeten ook de accessoires, zoals bijvoorbeeld de veters en inlegzolen, van topkwaliteit zijn. Laat BASE Protection daar nu net op gericht zijn. BASE Protection voorziet stevige kwaliteitsveters voor beschermingsschoenen, te gebruiken in elke situatie, binnen en buiten. Ook de inlegzolen van BASE Protection zijn er van het hoogste schavot. De inlegzolen van BASE zijn voorzien van de Dry'n Air-technologie. Dit zorgt voor een maximaal verbeterde luchtcirculatie en transpiratie. Het vocht van de voet wordt makkelijk losgelaten door deze inlegzolen en kan zo, in samenwerking met de veiligheidsschoen met Dry'n Air, het vocht makkelijk verwijderen uit de schoen. Je ziet het, BASE-Accessoires, veel meer dan een extra!

© Lecot 2024