Altrex

Dankzij Altrex breng je jouw werk tot nieuwe hoogtes, letterlijk en figuurlijk. Al 70 jaar is Altrex dé specialist in veilig en betrouwbaar klimmaterieel. Ze zijn altijd op zoek naar betere en vernieuwende oplossingen om het werk van de vakman makkelijker en veiliger te maken.

Omdat Lecot weet dat de vakman het beste klimmateriaal wenst, hebben we een selectie topproducten verzameld. Bekijk de Altrex industrietrapladders, reformladders en rolsteigers. Of ontdek welke extra Altrex onderdelen of accessoires we nog bieden. Zo ben je goed op de hoogte.

In slechts enkele stappen jouw Altrex product samenstellen

Ben je op zoek naar een steiger, kooiladder of bordestrap? Dan biedt de configurator van Altrex uitkomst. In slechts enkele stappen adviseert deze Altrex configurator een passende steiger, kooiladder of bordestrap. Eenvoudig en snel. Maak het werken nóg makkelijker door extra onderdelen of accessoires toe te voegen aan jouw steiger, kooiladder of bordestrap. Zo werk je volledig en compleet op hoogte. Stel hem nu samen!

Altrex industrietrapladders

Dankzij de Altrex industrietrapladders worden jouw klussen stukken makkelijker. Je klapt de ladder open en je kan verder. Of beter gezegd: omhoog. De industrietrapladders van Altrex zijn sterk, blijven op hun plaats en zijn tegelijk makkelijk te verplaatsen door hun minimale gewicht. Zo werk je makkelijk op hoogte en kan je flexibel en snel veranderen van plaats. Bovendien voldoen alle nieuwe Altrex producten aan de meest recente wet- en regelgeving in verband met veiligheid.

Bij Lecot hebben we verschillende types industrietrapladders beschikbaar. Zo kan je filteren op hoogte, gewicht, materiaal, model en aantal sporten van de ladder. Zo kies je altijd de juiste ladder voor je klus. Met een Altrex industrietrapladder klim je naar de top!

Altrex Reformladders

De Altrex reformladders zijn uniek. Vanwege het ontwerp, de toepassing, maar ook door alle verschillende mogelijkheden. De reformladders zijn geschikt voor elke klus. Zo kan jij alle scenario's de baas. Ook zijn de reformladders van Altrex in verschillende maten beschikbaar. Ben je op zoek naar een 2-delige of 3-delige reformladder? Je vindt het bij Altrex.

De Altrex reformladders voldoen aan de meest strenge veiligheidsnormen waardoor deze stevigheid bieden, op hun plaats blijven en tegelijk licht en makkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien voorziet Altrex zelf veiligheidsmaatregelen die ervoor zorgen dat je extra beschermd bent.

Altrex Rolsteigers

Wanneer je een klus op grote hoogte wil uitvoeren, kan je kiezen voor een rolsteiger in plaats van een ladder. Altrex rolsteigers zijn envoudig op te stellen en garanderen de grootste stevigheid en veiligheid voor de professionele vakman. Je kan de Altrex rolsteigers makkelijk verplaatsen: de wielen zijn uiterst flexibel en helemaal aangepast aan de noden van de vakman. Zo kan je snel verder werken zonder hefwerk. Afhankelijk van de klus en het terrein bestaan er verschillende rolsteigers. Bekijk zeker het gamma of stel jouw Altrex rolsteiger samen in slechts enkele stappen dankzij de configurator

© Lecot 2024