Met STROXX val je deze zomer in de medailles

Tussen nagelbijtende finales, enthousiast gesupporter en ontladende victoriefeesten door is STROXX deze zomer de gangmaker van alle vakmannen. Met interessante eurodeals en een ruim assortiment topproducten zit STROXX sowieso in je gouden team.

Stel je elftal samen met STROXX

Net zoals de topatleten die in juli en augustus het mooie weer zullen maken, verdeel jij jouw tijd tussen sprints en marathons. Met precisiewerk en passie voor je vak scoor je elke dag een ‘personal best’ voor je klant. Dus vertrouw je op je werkmateriaal voor diezelfde hoge standaarden.

Dat begrijpen we bij Lecot als geen ander. Net daarom zetten we tijdens de sportzomer van 2024 onze populairste STROXX-artikelen in een promo-opstelling*:

*Actie loopt tot 31 augustus 2024 in onze Lecot vestigingen of via lecot.be. 

Onpartijdige commentators aan het woord

We zien vakmannen niet enkel demarreren dankzij hun STROXX-materiaal, we leggen onze producten ook graag het (Olympisch) vuur aan de schenen. Regelmatig geven professionals dan ook hun ongezouten mening over het STROXX-gereedschap.

Ken zet een wereldrecord met de STROXX multiboorset

Ken Vercruysse werkt in de hersteldienst van Lecot in Heule en gooide zowel de STROXX multiboorset als een gelijkaardig instrument van een A-merk in de strijd. Het oordeel van Ken? STROXX is een waardige tegenstander om elke dag op topniveau te werken.

Een sterke ploeg van winnaars

Het STROXX-assortiment groeit in recordtempo. Met maar liefst 800 verschillende producten vind je gegarandeerd het werkmateriaal dat je nodig hebt. Topkwaliteit aan een lagere prijs.

© Lecot 2024