Accu multitool MAKITA DTM51RTJX2

Art.nr. : 455001365
Ref. : DTM51RTJX2
Stockartikel
Gratis levering boven de € 250

ACCU MULTITOOL MAKITA DTM51RTJX2 (18V - 2 X 5 AH LI-ION)

Productinformatie

- Multifunctioneel oscillerend gereedschap op LXT 18V batterijen, ideaal als probleemoplosser bij diverse bouw- en installatiewerkzaamheden waarbij een grote mobiliteit vereist is.
- De oscillerende werking maakt zeer nauwkeurige en zuivere sneden mogelijk zonder terugslagrisico, en is met name ideaal voor invalwerk en voor het gelijk afzagen van uitsteeksels.
- Een uitgebreid assortiment aan accessoires voor zagen, snijden, schrapen en schuren maakt de machine geschikt voor de meest uiteenlopende bewerkingen in diverse materialen zoals hout, kunststof, metalen buizen en profielen, isolatiematerialen etc.Handig en betrouwbaar snelspansysteem met hendel voor een werktuigloze wissel van de accessoires.
- Variabel toerental zorgt voor een aan elk materiaal aangepaste snelheid.
- Uitzonderlijk slank en ergonomisch gevormd machinehuis met een diameter van slechts 59mm voor een optimaal gebruikscomfort.
- Afgeveerde batterijophanging voor een betere bestendigheid tegen de machinetrillingen.
- Het inzetgereedschap kan in 12 verschillende posities op de spindel gemonteerd worden voor een aangepaste werkhouding in diverse situaties, in het bijzonder bij invalzaagwerk op moeilijk bereikbare plaatsen.
- De spindel is voorzien van een opname voor OIS gereedschap; met behulp van de bijgeleverde adapter kunnen ook andere types van accessoires gebruikt worden.
- De krachtige batterijlader bepaalt een individueel laadtraject afhankelijk van de toestand van de batterij en zorgt voor een volledig opgeladen batterij (5.0Ah) in slechts 45 minuten
- Geleverd in opbergkoffer Makpac type III met 2 Li-ion batterijen (BL1820), snellader (DC18RC), inbussleutel, adapter A, BIM invalzaagblad voor metaal, BIM invalzaagblad hout en metaal, BIM invalzaagblad voor hard hout, HCS invalzaaglbad voor zacht hout, HCS segmentzaagblad voorh out, BIM segmentzaaglbad hout en metaal, HCS afsteekmes, velcro schuurzool, 5 schuurvellen 94 REd velcro, opbergbox voor OIS accessoires en beschermkapje voor batterij

Technische eigenschappen:
- Batterij: Li-ion
- Voltage: 18 V
- Capaciteit: 5,0 Ah
- Oscillatiefrequentie: 6.000 - 20.000 tpm
- Oscillatiehoek: 3,2 °
- Opname voor OIS gereedshcap
- Heropstarbeveiliging
- Afmetingen (L x B x H): 326 x 80 x 122mm
- Gewicht: 2,2 kg

Product specificaties

Voltage
18 V
Snelspansysteem
Ja
Batterijcapaciteit
5.0 Ah
Batterijtype
Li-ion
Aantal batterijen
2
© Lecot 2024